onsdag 11 juni 2008

Vad har hänt på senaste?

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, har ju hänt lite saker sedan dess.

Flyttade ut ur lägenheten och bodde hos sara själv några dagar. Sedan igår var det dags för min resa till Lund, var både nervöst och spännande. Tog taxi till flyget och 09.50 gick resan iväg. Flög med malmö aviation och de var riktigt bra, fick smörgås, juice kaffe, frukt. Både på turen mellan umeå- bromma och bromma- sturup. Flygresorna gick väldigt bra, har ju aldrig flygit själv. Sedan framme i Sturup var det bara och hoppas på flygbussen som gick till Lund, väldigt smidigt. Och väll framme på centralstationen i Lund fick jag hämtning av en av dem jag ska bo med.

På eftermiddagen blev jag visad affären och på kväll var det fotboll hos grannarna bredvid som vi delar trädgård med. När jag sedan kom hem vid 12 på natten var ingen av dom andra hemma och här i lund är det ju jättemörkt då. Jag hade ju som ingen koll var lamporna var och virrade runt där i mörkret.

Huset är rätt gammalt men mysigt, en stor trädgård på baksidan med hängmatta och trädgård. Var hur varmt som helst när jag kom fram igår till Lund. Försökte även guida mig fram med karta igår. Insåg att jag är kass på kartläsning. Försöker memorera vägarna lite istället. Var verkligen helt slut igår på kvällen. Men skönt och vara framme!

2 kommentarer:

Cissi sa...

Det är kul att läsa vad du har för dig där nere, även om vi nu redan pratat en del =) Du kan ju kolla om nån av dem du bor med eller grannarna har en digitalkamera? Skulle vara så kul att se hur du bor mm =)

Evelina sa...

tjoooo:) vad roligt med en kommentar...du är den enda som kommenterar nå;) jaa...ska försöka firra de på nå sätt. kram på dej!!