tisdag 7 september 2010

bvc igår

Igår var det dags för bvc igen. Meja är nu 50,5 cm lång (47 cm lång då hon föddes) och väger nu 3600 gram. Har gått upp cirka 1 kilo på en månad. Allt verkar bra med vår lilla tjej, vilket är skönt.

Per har inget sjuksköterskejobb och är hemma med mig och Meja nu, mycket mysigt att vara hemma hela familjen. Till helgen tänkte vi fara på en liten semester till arjeplog, inte världens roligaste ställe egentligen. Men har en liten stuga där också tänkte vi passa på att vara ute i naturen så mycket som möjligt. Får se om vi hinner prova bärsjalen så kan Meja vara i den eller så hon åka i vagnen när vi är ute.

Nattsömnen är det sådär med men det är väll så det är, ska inte klaga. Ungefär såhär kan en natt se ut. Meja somnar på kvällen vid 18- 20.00 och sover till 23.00 då hon vill bli ammad, somnar sedan om direkt själv. Vaknar igen vid 02.00 för mat och somnar om igen. Vaknar sedan vid 04.00- 05.00 för att bli ammad, sedan kan hon somna om rätt bra och ibland lite mer oroligt. Jag får egentligen en bra natt om jag lägger mig tidigt. Ibland är man dock lite seg i huvudet vid amningarna.

Idag ska vi ta oss ut på en längre promenad, älskar promenader och lillan sover så fint i vagnen.

Försökte sätta in en bild men verkar inte fungera så bra, får prova senare. Ha en fin dag!

Inga kommentarer: